description

Blog ni aku yang punya. Aku post apa saja aku suka. Kalau tak nak baca, jangan baca.

Wednesday, 7 December 2011

::first tyme::

Hye semua..ni first time aku wat blog..huuu~
Okey..let me tell u serba sikit sal aku..
Nama aku  Che Nur Shafareen Afera Bt Che Anuar..
tp dr aku kcik lg smua org panggil aku dgn pggilan Yen..
kiranya Yen tu nama manja aku la kot..heee~yela..mana x nye..nama aku kan panjang..susah la org nk sebut..aku ni anak jati negeri Kelantan Darulnaim..umur aku dah nak masuk 20 thn menjelang tahun baru 2012..skrg aku study kat Kolej Matrikulasi Pulau Pinang dlm Course "Physical Science"..InsyaAllah bln 4 nty aku hbis study kat sini & klau ada rezeki aku nak sambung Degree study kat USM dlm course Sains Kimia..walaupun aku ni bdk fizik..tp aku x brpe minat fizik..aku more on to Chemistry..xtau la knpe..heee~

 Budak Spect

                Aku pilih "Budak Spect" utk blog aku sbb mmg aku rasa spect tu penting sgt dlm hidup aku..aku mula pakai spect mse umur 11 thn..hidup tanpa spect mmg x bermakna bg aku..aku xkan dpt tengok ngn clear & x mampu nk enjoy dlm hidup aku tanpa spect yg sungguh bermakna ni..tp syukur pd Tuhan sbb aku msih bpeluang utk melihat bumi ini walaupun dgn bantuan "spect" aku..heee~

aku pun xtau nk cakap ape sal diri aku..
org yg kenal aku akan tahu la ku ni jenis yg cam mana..
aku ni jenis yg gila2 ckit r kan..normal la..nama pun bdk fizik..heee~
aku ni suke senyum..hidup aku mmg happy sgt..tyme aku ada masalah pun aku masih senyum..mmg happy go lucky r org kata..aku juz pegang pd kata2 "walaupun aku x comel,,tp paling kurang aku pemurah senyuman"..
heee~sO..hope korang enjoy ngn blog aku..kbye~  =)


No comments:

Post a Comment